Cookie Policy for Kirkestuen AS
Sist oppdatert: 29.04.24

Innledning
Velkommen til Kirkestuen AS. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med denne policyen.

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker en nettside. Disse filene inneholder informasjon om din nettleser, enhet, IP-adresse og bruksmønstre.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Dette inkluderer å huske preferansene dine, tilpasse innholdet og analysere bruksmønstre for å optimalisere nettstedet.

Typer informasjonskapsler vi bruker

  • Nødvendige informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er avgjørende for at nettstedet skal fungere riktig. De lar deg navigere på nettstedet og bruke grunnleggende funksjoner.
  • Ytelsesinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel hvilke sider som besøkes mest. Denne informasjonen hjelper oss med å forbedre nettstedets ytelse.
  • Funksjonalitetsinformasjonskapsler: Disse informasjonskapslene lar nettstedet huske valgene dine (for eksempel språkvalg eller region) og gir forbedrede funksjoner.
  • Målrettede informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er relevante for deg og dine interesser. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en annonse, samt å hjelpe oss med å måle effektiviteten av markedsføringskampanjer.

Administrasjon av informasjonskapsler
Du kan administrere informasjonskapslene gjennom innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at begrensning av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet.

Tredjeparts informasjonskapsler
Vi kan også bruke tredjeparts tjenester som setter egne informasjonskapsler for å levere tilpasset innhold og tjenester.

Endringer i cookie policy
Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne informasjonskapselpolicyen for å reflektere endringer i praksis eller lovverk. Vi oppfordrer deg til å sjekke denne policyen jevnlig for eventuelle endringer.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om vår informasjonskapselpolicy, vennligst kontakt oss på:

Adresse: Nils Hansens vei 2C, 0666 Oslo
Telefon: 48 12 21 00
E-post: post@kirkestuenas.no

Takk for at du besøker Kirkestuen AS