Om Kirkestuen

Om oss

Kirkestuen AS er en ledende aktør på fasaderehabilitering/restaurering i Oslo området med over 30 års erfaring. Våre ansatte og samarbeidspartnere er landets mest erfarne innen sine fagområder med stor kapasitet

Vi tilbyr et stort spekter av tjenester innenfor fasaderehabilitering, fasadeoppussing og steinrehabilitering. Kirkestuen AS dekker derfor de fleste områder en profesjonell eiendomsforvalter, eiendomsutvikler eller boligsameie har behov for.

Den brede kompetansen vi besitter gjør oss til en god samarbeidspartner under ethvert rehabiliteringsprosjekt. Flere av våre kunder har gjort store rekonstruksjoner på fasade etter antikvariske prinsipper, og vi er spesialister på å gjenskape bygg til sitt opprinnelige utseende. Sammen kan vi bevare og gjenskape fasadene som betyr så mye for Oslo’s identitet og historie.

Bred Erfaring

Ole Chr Kirkestuen har med sin brede erfaring gjennom 35 år med unik kunnskap og forståelse til rehabilitering av tak og fasader vært med å lede flere prestisjefylte prosjekter. Han har gjennom dette opparbeidet seg en særskilt kompetanse og erfaring på området.

Kirkestuen AS tilbyr et bredt spekter av håndverkstjenester for de aller fleste oppdrag. Kirkestuen AS gjennomfører alt fra komplekse rehabiliteringsprosjekter som krever samarbeid med antikvariske myndigheter til enklere løsninger – alt ettersom hvilke behov oppdragsgiver måtte ha.